God påske!

Hei!:) Jeg ønsker alle en riktig god påske! Jeg kjenner jeg er utrolig klar for en fin påskeferie, åh bare slappe av og kose meg med påskeegg <3 Dagen på skolen har vært utrolig fin dag, beste dagen ever! Vi så på en film og så på en forestilling :-) Forestillingen var veldig morsom syns jeg. Etter skolen gikk jeg til bestemora mi på Helsetunet og ble hentet av pappa der :-) Etter det var vi på Europris og handlet litt, og nå er vi hjemme. Så nå skal jeg bare slappe av til broren min kommer, så skal vi nok finne på noe. Kanskje ta bilder som jeg kan legge ut på bloggen litt senere idag :-) Men jeg skal blogge en gang til idag. 

Jeg håper jeg får mange fine lesere, så fort som jeg har blogget en stund, for dabbet litt av :) Og tar gjerne imot kommentarer, da blir jeg glad :-)

God påske!

Hva skal dere i påsken?

-Mina

Blogges!

2 kommentarer

Anja Bugge

22.03.2013 kl.16:17

god påske! Jeg skal slappe av på hytta :)

Roseworld.blogg.no

23.03.2013 kl.21:39

God påske, jenta mi <3 du får kose deg i påsken :')

Skriv en ny kommentar

Image and video hosting by TinyPicHei! Mitt navn er Mina Cecilie og eier denne bloggen du akkurat leser. Jeg blogger om alt fra hverdag, mote, dyr til meninger osv. Jeg hadde satt veldig stor pris på kommentarer fra dere. Kommenterer tilbake! :)

hits