Endelig!

Hei lesere! 

Sorry for dårlig blogging. Har ikke hatt tid!  I går var jeg hos tannlegen å trakk en tann, og det gikk kjempe bra :) Så var jeg hjemme og slappet av, og vi fikk besøk av noen pappa kjenner, og vi spiste taco og dessert <3 Var en kjempe koselig fredag <3 

I dag har jeg og pappa vært i Elverum på Biltema, og kjøpte en vannpumpe :) Så var vi på butikken og handlet. Besøktet også onkel, og skulle skifte dekk på bilen, men dem var hos oss, så vi dro hjem. Og vi ordnet det, også spiste vi middag <3 Tenkte å blogge nå, før jeg skal ordne meg og gå ut å ta bilder, som kommer senere :) Egentlig så skulle venninna mi komme, men så ble det ikke noe av, og da ble jeg litt skuffet for jeg haddet gledet meg så mye. 

Det har vært kjempe fint vær ute i dag <3 Strålende sol, og varmt <3 Gleder meg til sommeren <3 Endelig våren!! Snøen har smelta skikkelig og det er nesten ikke snø igjen. Yuhu! :D

Ha en fin kveld videre! :)

3 kommentarer

Janette Krøllfoto Knutsen

20.04.2013 kl.20:00

Ha en fin kveld du også, søte deg! :-)

Selma

24.04.2013 kl.19:07

Kan du please slutte å si at det er dårlig blogging og sånt? Det er ikke gøy å lese når du har den setningen hvis du skjønner... Har blogget i flere år og er proffblogger for å si det sånn! Bare et tips!

Pappa

27.04.2013 kl.01:09

Hei, Mina!

Du er kjempe flink til å blogge!! Jeg er stolt av deg.

Klem fra Pappsen

Skriv en ny kommentar

Image and video hosting by TinyPicHei! Mitt navn er Mina Cecilie og eier denne bloggen du akkurat leser. Jeg blogger om alt fra hverdag, mote, dyr til meninger osv. Jeg hadde satt veldig stor pris på kommentarer fra dere. Kommenterer tilbake! :)

hits