Day 2- Jeg vil reise til

Hei mine lesere :)

Hvis jeg skal fortsette å blogge, så vil jeg ha tips om hva jeg skal blogge om :) Eller så er det ikke noe gøy og noe vits i å blogge. Jeg vet at bloggen min er kjedelig, men jeg vet ikke hva jeg kan gjøre for å gjør den mer interresann.. Så jeg trenger hjelp av dere lesere :) Håper dere er snille som hjelper meg med det.. Jeg ønsker mer kommentarer, for å se at noen har vært innom :) Hvis du kommenterer min, så kommenterer jeg din! :)

Day 2- Jeg vil reise til:

Bulgaria

Jeg vil reise til Bulgaria, for jeg har ALDRI vært i syden, bare vært i Norge... Det høres veldig fint ut der, og jeg vil oppleve mye nytt :) Så det kan bli mitt beste opplevelse <3 Jeg vil reise til Bulgaria i sommerferien, men vi får se :) Man må spare masse penger og må ha pass :)Det er ikke bare å reise dit liksom...

Håper jeg får masse tips om hva jeg kan blogge om :)

Hvor i Syden har du vært?

Blogges <3

 

2 kommentarer

DINAAM - KOMMENTERER TILBAKE

04.05.2013 kl.12:07

Åh, ser ut som et herlig sted å reise til!!

odaphotos

04.05.2013 kl.13:31

Ser fint ut! jeg har vært i Tyrkia et par ganger, og i Spania :)

Skriv en ny kommentar

Image and video hosting by TinyPicHei! Mitt navn er Mina Cecilie og eier denne bloggen du akkurat leser. Jeg blogger om alt fra hverdag, mote, dyr til meninger osv. Jeg hadde satt veldig stor pris på kommentarer fra dere. Kommenterer tilbake! :)

hits